Jaluzele Orizontale

MagazinTamplarie.ro va ofera posibilitatea de a achizitiona produse dintr-o mare varietate de modele si culorui, referitor la jaluzelele orizontale. Produsele de acest tip sunt printre cele mai solicitate de catre clienti, iar acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca joaca un rol foarte important pentru umbrirea interioarelor. Totodata, aceste jaluzele orizontale, pot oferi un aspect foarte elegant pentru orice interior, iar protectia solara nu va lasa niciodata de dorit. De asemenea veti avea posibilitatea de a gasi un raspuns si pentru privirile indiscrete de la exterior.

Aceste jaluzele orizontale realizate din aluminiu, pot oferi mereu o calitate exceptionala si un finisaj ideal pentru lucrarile de amenajari interioare.

Referitor la mecanismul de actionare pentru aceste jaluzele orizontale putem spune ca este unul facil si poate fi actionat cu usurinta. Putem aminti de mecanismele de actionare cu snur sau cu lantisor. Lamelele din care sunt realizate aceste jaluzele orizontale sunt din banda de aluminiu de 24 mm ce se regasesc intr-o varietate de culori deosebite.

Parerea clientilor

Sute de clienti multumiti in peste 8 ani de activitate

CONTACTEAZA-NE PENTRU O OFERTA DE PRET 

Preocuparea noastra principala este de a multumi clientii nostri. Orice intrebari , comentarii , sau nelamuriri pe care le aveti sunt foarte importante pentru noi .

Clienții noștri

Suntem privilegiați să lucrăm cu firme multinaționale, dar și companii antreprenoriale importante din România